Telewerk

Werk veilig en efficiënt van thuis.

Op zoek naar een betaalbare oplossing om uzelf en uw medewerkers van thuis uit te kunnen laten werken?

Uw werplek inrichten

Lange tijd werken op een kleine laptop is op zen zachts gezegd oncomfortabel. Geef uw bureau daarom een facelift met een van onze hardware bundels. Door een extra scherm, toetsenbord en muis aan te sluiten werkt u met gemak aan uw bestanden alsof u op het werk zou zijn. Dankzij een dockingstation is uw laptop met 1 click verbonden en hoeft u niet elke stekker afzonderlijk in te steken.

Contacteer ons
Online samenwerken

Dankzij de combinatie van uw eigen server en onze cloud oplossingen kan u vanop eender welke locatie uw werk hervatten.Blijf in contact met uw organisatie via de integratie op uw telefoon of computer. Gebruik uw vertrouwd software pakket veilig van op afstand.

Meer informatie
Neem je telefoontoestel mee naar huis

Door gebruik te maken van onze VoIP oplossingen telefoneer je met je vasttoestel of softphone overal met hetzelfde gemak als op het werk.Het enige wat je nodig hebt is een internet connectie.

Meer informatie

Contacteer ons voor
vragen rond Telewerk

Contacteer ons
Voor ons een top ervaring!

"Thuiswerk is de dag van vandaag heel populair of bijna de standaard. Nieuw voor sommigen, voor anderen dagelijkse kost. Voor ons was het een nieuwe uitdaging, samen met de mensen van Exon ICT Group werd de benodigde hardware en software op ons kantoor geïnstalleerd zodat we van thuis uit kunnen werken. Of we nu op kantoor een bestelbon, factuur, een project bewerken of we doen dit van thuis uit via een VPN connectie alles loopt op rolletjes. En toegankelijk voor onze andere medewerkers waar nodig."

Geatan Sanders
Alcotec BV
Nieuwsgierig hoe wij je kunnen helpen?

Wij denken graag mee hoe we jouw bedrijf verder kunnen optimaliseren.

Contacteer ons
Liever direct telefonisch contact?

Wij denken graag mee hoe we jouw bedrijf verder kunnen optimaliseren.

Bel +32 3 663 46 56